Villa Vaucluse

  • villa vaucluse
  • villa vaucluse
  • villa vaucluse
  • villa vaucluse

About This Project

Our client’s brief was to modernise the interiors and outdoor spaces of their family home with comfort and functionality in mind, while staying true to the original Mediterranean features.

We designed the living, dining and outdoors with a fresh and simplified approach. Maintaining a neutral material palette as the base for our client’s bold artwork collection, we introduced colour in the soft furnishings and accent pieces. The finishes are natural, raw and layered which added sophistication and calm to a busy family home.

It was imperative for us to create a comfortable and relaxed ‘no fuss’ atmosphere. Bespoke joinery has delivered a new level of functionality and refinement, with the addition of a fireplace, concealed storage and large open shelves for our client’s sculpture collection.

Entertaining areas also formed part of the brief, so we worked on the transformation of the terrace which lacked functionality and appeal for our clients. We created an extension of the inside and designed this area to be equally as user friendly and relaxed. These are now the ultimate spaces to entertain and spend time as a family.

Photographer

Join my Design Tribe

And receive my monthly newsletter as well as my latest eBook: ‘Selecting the Perfect Paint Colours’ as your free gift.


View the Terms and Privacy.